matild-a

Alla inlägg under oktober 2012

Av Matilda ! - 27 oktober 2012 13:45

   

Tyckte det var länge sedan med ett sånt här inlägg! Här har ni! :D

ANNONS
Av Matilda ! - 26 oktober 2012 19:29

Yeyeyey!

Det är fredag, och det är kallt, men det är höstlov!! :D Äntligen! Hoppas på att jag kommer shoppa mycket under lovet, haha! Tre av mina kompisar fyller år, One Direction's nya singel 'Little Things' spelas första gången om the hits radio klockan 09.00 (dock kan jag inte lyssna längre, är något fel?? D,:) och 1D kommer till Sverige om exakt en vecka nu!! :D Det kommer bli awesome! Någon som fått biljetter till XFactor på fredag? Ni har iallafall så tur! ;)


En halv dålig sak är att jag kan inte vara med på badmintontävlingen imorgon...:c Jag är fortfarande förkyld och imorse vakande jag med lite halsont och jag var jätte hes. Men hoppas jag kan gå på någon annan tävling snart.


Vad ska ni göra på lovet?

 

ANNONS
Av Matilda ! - 25 oktober 2012 21:50

     


Inte jätte likt kanske, men det var ju iallafall kul att rita av honom! ♥

LLN

Av Matilda ! - 25 oktober 2012 16:54

   

hahaahah! kan inte sluta skratta åt det! x,D

kan kolla på klippet tusen gånger om och fortfarande skratta, och jag skrattar verkligen! ;)

Av Matilda ! - 24 oktober 2012 17:13

   


Nu måste jag -även fast jag är sjuk- ta och plugga. Orkaaaaar inte, viiiill inte! :c Men har ju prov imorgon som jag babblat om i femtioelvatusentrehundrafyrtioett inlägg. Blääää.

Hoppas vi ses, om jag inte typ somnar i min fysik bok eller något sådant hemskt. Då drömmer väl jag bara mardrömmar om typ rymden, och elektricitet, hähä.


 

Av Matilda ! - 24 oktober 2012 12:00

   

Av Matilda ! - 24 oktober 2012 10:51

Tjao!

Imorse vaknade jag med världens förkylning och typ var jätte svettig...:c Jag mådde verkligen sämst! Men vi har matteprov idag så jag kände att jag var tvungen att vara i skolan då också kunde jag cykla hem sedan efter provet. Men efter första lektionen (som var rätt chill eftersom vår galna tyska lärare var sjuk och vi hade vikarie) kunde inte jag koncentrera mig, och jag mådde skitdåligt..Så jag cyklade hem efter första lektionen. Här sitter jag nu! Har ju NO prov imorgon och sedan badminton tävling på lördag! Måste hinna bli frisk innan dess!


Någon som har tips mot förkylning?

 


//Matilda xx

Av Matilda ! - 23 oktober 2012 19:37

Tjabba tjena!

Imorse vaknade jag upp med halsont! Jag har blivit förkyld... En gång var jag förkyld i typ 5 veckor! Efter det har jag verkligen hatat att vara förkyld. Hoppas jag blir av med den innan lördag, ska till en badminton tävling då! Måste verkligen bli frisk tills dess! Nu ikväll har jag också haft ont i huvudet.. Tröstar mig med lite bra musik :) Dock har jag suttit och gjort läxor halva kvällen, matte prov imorgon och NO prov på torsdag :s


Men det är ju snart höstlov! Man får hålla ut tre dagar till! Det klarar jag! :D På fredag ska vi ha typ en halloween tema på skolan (haha, årskurs 7-9) och där har fått rösta på "ämnen" som vi skulle göra på fredag. Jag fick bild och teater! Yey! Det blir jätte kul! På slutet av dagen ska vi alla se på någon halloween film. Awesome! :D


Ni får en random bild från när jag var i Mölle i våras och kollade på Nimis c:

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se