matild-a

Alla inlägg under november 2012

Av Matilda ! - 3 november 2012 11:34

   

Jag älskar att ladda ner nya typsnitt till GIMP, och gör det så ofta jag kan! Men ibland har jag svårt att hitta nya snygga...Här har ni några av mina favorit fonts som jag laddat ner på Dafont.com. Jätte bra hemsida!


Vilka är era favorit typsnitt? :)

ANNONS
Av Matilda ! - 2 november 2012 23:00

   

Äntligen har jag beställt Take Me Home -Limited Edition! :D Så den trillar väl ner i brevlådan när Take Me Home släpps! Awesome! Har någon av er beställt TMH ännu? :)

By the way, killarna var grymma på XFactor ikväll! ♥_♥ Sitter och kollar på Xtra Factor nu, och där ska dem typ intervjuas! 

Ses! 


ANNONS
Av Matilda ! - 2 november 2012 17:45

Tjao!

Har varit på Kreaktivum i Karlshamn idag, riktigt kul! :D Det är verkligen värt att åka dit. Vi gick också på tropikariet som låg nästan bredvid. Det var också kul! Dem hade riktigt söta surikater där, haha!

Vi shoppade lite med, köpte två tröjor och ett halsband (visar det i ett inlägg +med det jag köpte i tisdags). Jag har börjat bli ett litet halsbands freak! Älskar snygga halsband, dem ska helst vara lite annolunda c;

 

Bilden har inget med inlägget att göra, men det är så sant :3

Av Matilda ! - 1 november 2012 18:30

Nu är det redan november! Det har gått så himla snabbt! Oktober har bara flygit iväg. Nu är det inte alls länge tills jag fyller år! Yey! :D Jag tänkte visa lite statistik för månaden:

Flest unika besökare: 39 stycken den 8 och 14 oktober.

Flest sidvisningar: 154 stycken den 7 oktober.

Flest kommentarer: 10 stycken den 8 och 17 oktober.

 

Av Matilda ! - 1 november 2012 11:03

   

Tröja - Vero Moda | Byxor - Gina Tricot | Halsband - Glitter | Armband - Ingen aning! hähä | Skor - Skopunkten | Jacka (hähä) - Team Sportia

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se