matild-a

Alla inlägg under januari 2013

Av Matilda ! - 1 januari 2013 19:56

   

Nuså! Nu har ni den nya fräscha designen hahah! Seriöst, den blev bra! Hoppas ni också tycker det! c; Det gick riktigt snabbt att göra den och planera den haha. Jag valde lite våriga färger även fast det är vår om två månader, hahah! Men jag kände för det, okej? mm, bra :)


Skriv en liten kommentaris vad ni tycker om den vetja!! :D Då blir jag himla glad!

 

Ni får en random och fin bild på min kompis kamera! :D

ANNONS
Av Matilda ! - 1 januari 2013 17:29

Jag har faktiskt varit duktig och klurat lite på nya design nu en liten stund :3 Jag gjorde till och med en testheader och testbakgrund! OMG! duktig tjej! Ni ska få en liiiten sneakpeak på det hela tänkte jag.

   

ANNONS
Av Matilda ! - 1 januari 2013 16:29

Tjena tjena hej hej!

Idag är det ju första januari tvåtusentretton! Det är AWESOME! 2013 kommer bli awesome. Jag har inte kommit på någor riktigt nyårslöfte än, men vi får se c: Vad har ni för nyårslöfte/n? En sak är jag iallafall säker på. Att jag måste byta design! Jag får knepa och knåpa på en ny grym!

Jag tog typ apmånga bilder (ja ni får se några sen) och filmade en jätte rolig film hahahah. Fast den får ni inte se. Kanske delar av den :3 hahah.

Ni vet sånadär små mini paraplyn? Dem har typ en jätte vass pinne som jag stack mig på :( det gjorde himla ont! Fast nu ska jag inte prata om det, eheh.

Synd bara att jag är förkyyyyld :/ Hoppas det försvinner snart! :3

Jag bjuder på en halvfin bild på en raket uppe i luften.

 


Av Matilda ! - 1 januari 2013 13:35

   

Av Matilda ! - 1 januari 2013 00:00

   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se