matild-a

Senaste inläggen

Av Matilda ! - 14 februari 2013 17:39

 

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! :D

Alla hjärtans dag är himla bra för att man brukar liksom få en massa choklad och sånt, och det är ju bra c; namnam. Och jag har ju sportlooooooov!!! :D Tänkte berätta lite om vad som kommer hända om några dagar (iiihhh!!) och lite så. På måndag (eller jao, söndag natt) åker vi till Fuerteventura! Det är en ö i Kanarieöarna. Ska bli så sjuuukt skönt att komma bort från Sverige med vinterkylan och snön, till en varm ö där man kan bada och så! ♥_♥ Är himla trött på vintern nu ju! Så nu har jag börjat planera en massa tidställda inlägg (tre stycken på en dag) som då ska publiceras när jag är borta. Ska bara göra inläggen och tidställa dem, sen är det klart! Fast det tar ju sin lilla tid! Jag kommer ta med min systemkamera, så räkna med en himla massa bildbomber när jag kommer hem! Kommer också kanske ha tillgång till internet där någon dag; så kanske skriver jag från mobilen då! ;)

   

ANNONS
ANNONS
Av Matilda ! - 12 februari 2013 18:14

                                           

           

Av Matilda ! - 12 februari 2013 15:25

   

Av Matilda ! - 12 februari 2013 12:00

   

Av Matilda ! - 11 februari 2013 20:12

   

Jag har ett hett tips till alla er som går och släpar på tunga skolväskor med en massa läxböcker i! Istället för att ta med en tjock SO bok där du bara ska läsa fem sidor t.ex.; Ta foto på dem sidorna istället, så har du alla SO sidor du skulle läsa i mobilen! Hur smart som helst ju! Du får en mycket lättare väska, det kan jag garantera dig om! ;)

OBS! Innan du tar foto på sidorna, kolla upp så att du inte behöver använda dig av någon annan sida i boken för då är det typ kört! Men om det händer, smsa en kompis och fråga om du får en bild på dem/den sidorna!

   

Av Matilda ! - 11 februari 2013 15:46

Nuuuså är jag nästan nästan klar med rummet ! :3 Har inte hunnit (läs orkat/glömmt/gjortannat) fixa min vägg. Typiskt mig såklart. Vet inte riktigt vad jag ska ha för citat?? Iallafall från en 1D låt, heheh. Nån som har något förslag? Hade tänkt mig  t.ex "You'll never love yourself half as mutch as I love you". Vill ju ha något som betyder lite!! Hahah inte "Cuz I can't compete with your boyfriend, he's got 27 tattooooos" hahahh :,)

   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se