matild-a

Senaste inläggen

Av Matilda ! - 19 februari 2013 09:00

   

ANNONS
Av Matilda ! - 18 februari 2013 19:00

   

ANNONS
Av Matilda ! - 18 februari 2013 14:00

   

Av Matilda ! - 18 februari 2013 09:00

   

Äntligen! :D Nu sitter jag på planet och väntar på att äntligen få komma till värmen! Tänkte berätta lite vad som händer med bloggen denna veckan!

Hela veckan kommer få tidställda inlägg (med undantag om jag råkar få tag på WiFi och mobilbloggar). Det blir tre inlägg per dag, vilket jag hoppas att ni uppskattar! :)

Så när jag kommer hem vill jag ha jätte många kommentarer! :D Kommentar-bomba mig, haha! Fatta vad awesome att komma hem från en bra semester och se att massa har kommenterat! c;

Av Matilda ! - 17 februari 2013 09:59

   

Tjena tjena! Inatt åker vi till Kanarieöarna! Så idag är det mycket som ska göras! Måste packa, fixa klart alla tidställda inlägg till veckan (det blir tre stycken varje dag) och massa mer! Ska bli så sjukt skönt att äntligen få åka till värmen! Ska bli rätt skönt också att ta ledigt från bloggen och allt annat, slippa facebook, instagram och allt sånt med, haha! Uppdateringen kanske inte blir den bästa idag, men kommer väl iallafall göra något till inlägg innan vi åker! :D

   

Av Matilda ! - 16 februari 2013 13:29

   

   

       

hahahah

Av Matilda ! - 15 februari 2013 16:25

             

Idag har jag och Vilma varit på stan och shoppat lite! Hahah blev typ mest godis x,) När jag såg POLO:sarna tänkte jag "Är inte det det godiset 1D sjunger om i Over Again? JO!" så jag fangirlade lite inombords och tänkte att dem måste jag köpa då. Hahaha. "Hole in the middle of my heart like a POLO" det är så Niall sjunger ju! ;D Dem var helt okej, smakade mint typ. Namnam. Nagellacket fick jag för 8 kr (!!!!!!!) skitbra ju! Halva rea-priset. Ångrar att jag inte köpte flera nu ju! hahah.

Av Matilda ! - 15 februari 2013 08:50

   

Herregud vad tiden går sjukt snabbt! :o Min blogg fyller redan ett år! Kommer ihåg den dagen jag startade bloggen, haha. Var så himla dålig på att blogga då! Hahah, jag sög på gimp då och mina inlägg var typ jätte tråkiga x,) Tur att man förändras ju! Hade tänkt göra en årsrecsumé på året som gått så ni får se tydligare hur min blogg har förändrats, haha!


Hur länge har du följt min blogg?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se