matild-a

Alla inlägg under februari 2013

Av Matilda ! - 18 februari 2013 14:00

   

ANNONS
Av Matilda ! - 18 februari 2013 09:00

   

Äntligen! :D Nu sitter jag på planet och väntar på att äntligen få komma till värmen! Tänkte berätta lite vad som händer med bloggen denna veckan!

Hela veckan kommer få tidställda inlägg (med undantag om jag råkar få tag på WiFi och mobilbloggar). Det blir tre inlägg per dag, vilket jag hoppas att ni uppskattar! :)

Så när jag kommer hem vill jag ha jätte många kommentarer! :D Kommentar-bomba mig, haha! Fatta vad awesome att komma hem från en bra semester och se att massa har kommenterat! c;

ANNONS
Av Matilda ! - 17 februari 2013 09:59

   

Tjena tjena! Inatt åker vi till Kanarieöarna! Så idag är det mycket som ska göras! Måste packa, fixa klart alla tidställda inlägg till veckan (det blir tre stycken varje dag) och massa mer! Ska bli så sjukt skönt att äntligen få åka till värmen! Ska bli rätt skönt också att ta ledigt från bloggen och allt annat, slippa facebook, instagram och allt sånt med, haha! Uppdateringen kanske inte blir den bästa idag, men kommer väl iallafall göra något till inlägg innan vi åker! :D

   

Av Matilda ! - 16 februari 2013 13:29

   

   

       

hahahah

Av Matilda ! - 15 februari 2013 16:25

             

Idag har jag och Vilma varit på stan och shoppat lite! Hahah blev typ mest godis x,) När jag såg POLO:sarna tänkte jag "Är inte det det godiset 1D sjunger om i Over Again? JO!" så jag fangirlade lite inombords och tänkte att dem måste jag köpa då. Hahaha. "Hole in the middle of my heart like a POLO" det är så Niall sjunger ju! ;D Dem var helt okej, smakade mint typ. Namnam. Nagellacket fick jag för 8 kr (!!!!!!!) skitbra ju! Halva rea-priset. Ångrar att jag inte köpte flera nu ju! hahah.

Av Matilda ! - 15 februari 2013 08:50

   

Herregud vad tiden går sjukt snabbt! :o Min blogg fyller redan ett år! Kommer ihåg den dagen jag startade bloggen, haha. Var så himla dålig på att blogga då! Hahah, jag sög på gimp då och mina inlägg var typ jätte tråkiga x,) Tur att man förändras ju! Hade tänkt göra en årsrecsumé på året som gått så ni får se tydligare hur min blogg har förändrats, haha!


Hur länge har du följt min blogg?

Av Matilda ! - 14 februari 2013 17:39

 

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! :D

Alla hjärtans dag är himla bra för att man brukar liksom få en massa choklad och sånt, och det är ju bra c; namnam. Och jag har ju sportlooooooov!!! :D Tänkte berätta lite om vad som kommer hända om några dagar (iiihhh!!) och lite så. På måndag (eller jao, söndag natt) åker vi till Fuerteventura! Det är en ö i Kanarieöarna. Ska bli så sjuuukt skönt att komma bort från Sverige med vinterkylan och snön, till en varm ö där man kan bada och så! ♥_♥ Är himla trött på vintern nu ju! Så nu har jag börjat planera en massa tidställda inlägg (tre stycken på en dag) som då ska publiceras när jag är borta. Ska bara göra inläggen och tidställa dem, sen är det klart! Fast det tar ju sin lilla tid! Jag kommer ta med min systemkamera, så räkna med en himla massa bildbomber när jag kommer hem! Kommer också kanske ha tillgång till internet där någon dag; så kanske skriver jag från mobilen då! ;)

   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se